HotGet.Net - Портал
Потърси в Сайта

Amazon и Samsung подготвят съвместен таблет

Сайтът за интернет търговия Amazon ще пусне на пазара собствен брендиран таблет, който ще работи под управлението на операционната система Android. За това, без да се назовава източника на информацията, пише редакторът на техноблога Gdgt и основател на Engadget Питър Рохас.

Таблетите с марката Amazon ще се произвеждат от Samsung, твърди Рохас и подчертава, че е "сигурен в това на 99 процента". Устройствата ще работят под управлението на Android, и това най-вероятно няма да бъде "таблетната" Android 3.0 Honeycomb, а по-ранна версия на операционната система.

Очаква се цената на таблета да бъде ниска, тъй като Amazon ще интегрира устройството със своите контекстни услуги - в частност с магазина за приложения Amazon Appstore и "облачното" музикално хранилище Cloud Drive, което интернет търговецът откри в края на март.

Рохас не уточнява точната дата на появяване на устройството на пазара, но смята, че то ще се появи в търговската мрежа през лятото на 2011 година. Повече подробности за техническите характеристики на новото съвместно устройство на Amazon и Samsung също не се съобщават.

Коментари

Няма добавени коментари.

Напиши коментар

Моля влезте, за да коментирате.

Оценка

Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
САЙТА Е В ПРОЦЕС НА РАЗРАБОТКА !